Samenwerking

Werk met ons samen op basis van een Pay Per Booking-commissie!

Raro Villas maakt deel uit van de Nicolaus-groep, een van de belangrijkste referentiepunten in Zuid-Italië en met name Puglia voor Italiaanse reisbureaus en internationale touroperators. Raro Villas en de Nicolaus Group hebben een grondige kennis van de dynamiek van Zuid-Italiaanse accommodaties en spelen, dankzij hun vermogen om te communiceren met internationale touroperators, een fundamentele rol bij het overbruggen van de kloof tussen vraag en aanbod.

De Nicolaus Group heeft een webplatform ontwikkeld: www.rarovillas.com dat deze mogelijkheid op een dynamische manier biedt. Raro Villas werkt met vele belangrijke reisbureaus, touroperators en verhuurbedrijven voor vakantiehuizen over de hele wereld.

De huurmarkt is een segment van de reisindustrie dat elk jaar toeneemt. Raro Villas biedt reisbureaus, touroperators en vakantiemaatschappijen de mogelijkheid om samen te werken door een commissie te verstrekken voor elke reservering die betrekking heeft op een villa in de portefeuille.De Nicolaus Group en het Raro Villas-team zijn professionals en hebben meer dan 20 jaar ervaring in de markt en geven een persoonlijk tintje bij het selecteren van de te huren villa's. Elke villa wordt persoonlijk gecontroleerd door een lid van het Raro Villas-team en zorgt voor zelf voor het onderhoud; Klanten van Raro Villas ontvangen alleen de beste service vanaf het eerste contact tot het einde van hun vakantie.

ALS U GEÏNTERESSEERD BENT IN EEN SAMENWERKING, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP: booking@rarorealty.com