Transfer service

om naar uw villa accommodatie in Puglia te gaan

Om een ​​onvergetelijke vakantie-ervaring in Puglia te bieden, bieden wij onze gasten het gemak van de transfer service om elke hoek van Puglia in totale ontspanning te bezoeken. Vertrouw op de ervaring en veiligheid van onze chauffeurs die graag onze gasten Puglia willen laten ontdekken.

Dankzij de Raro Villas Transfer Service kunt u alle plaatsen bereiken die u tijdens uw vakantie in Puglia wilt bezoeken, zonder u zorgen te maken over tijd, verkeer en parkeren. Heb je geen programma? Vraag ons om advies, we staan ​​tot uw beschikking om aan te geven wat de onmisbare bestemmingen zijn om uw verblijf in Puglia onvergetelijk te maken.

Als u een van de villa's die beschikbaar zijn boekt via de site, kunt u de transferservice aanvragen om de meest authentieke delen van Puglia en de beroemdste plaatsen te ontdekken, maar ook de kleine verborgen havens die minder bekend zijn maar net zo de moeite waard, te zien.

In het noorden van Puglia kunt u de Gargano-stranden verkennen tussen Vieste en Peschici, of de veerboot nemen om een ​​stop te maken op de Tremini-eilanden, klein en mooi.

Ontdek aan de kust van Bari, Polignano a Mare, met het beroemdste strand Lama Monachile en het historische centrum, een van de meest tot de verbeelding sprekende ter wereld met terrassen die uitkijken over de zee.

En alle stranden in Salento? Mis absoluut niet Porto Selvaggio, Pescoluse en Punta della Suina als u wilt wandelen op de meest zanderige kust van Puglia.In totale ontspanning kunnen we u ook begeleiden naar het natuurlijke zwembad in de stad Melendugno, beroemd als de grot van de poëzie.

En als u een pauze wilt nemen van de zee van Puglia, ontdek dan het natuurmuseum van de grotten van Castellana op 70 meter onder de grond in de stad Castellana Grotte, of loop door de oude straten en overblijfselen van de Romeinse steden uit de derde eeuw na Christus in het Archeologisch Park van Egnazia.

Voor informatie over kosten en reserveringen, stuur een aanvraag naar booking@rarorealty.com