Wie zijn wij

Raro Villas - Voor uw vakantieaccommodatie in Salento & Puglia

De makelaar Raro Realty Srl, met het hoofdkantoor in het mooie Ostuni "de Witte Stad" geniet een uitstekende reputatie dankzij zijn hoge niveau van dienstverlening, de gedetailleerde kennis van het gebied en de vriendelijke en professionele medewerkers. Onze aandacht is vooral gericht op de klant, die kan rekenen op een 'op maat gemaakte' boekingsservice die het verblijf in Puglia onvergetelijk zal maken. Onze missie, via het merk Raro Villas, is om reiservaringen te ontwerpen die bestemd zijn om geëtst te blijven in de herinnering van onze klanten en om emoties te wekken die u voor altijd dierbaar zullen blijven. Raro Villas biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen villa's, trulli, masserie en een selectie van villa's met uitzicht op zee. De meeste villa’s zijn met privé zwembad. Alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd door het gespecialiseerde team in de sector.

ONS DOEL
Ons doel en focus is het bereiken van uitmuntendheid in het beheer en de organisatie van vakantieaccommodaties, met name vakantiehuizen en villa's; een verblijf in een vakantiehuis moet veranderen in een ontdekkingsreis met een werkelijk unieke ervaring. Dit biedt je de kans om de minder bekende lokale attracties en de verborgen geheimen van Puglia te verkennen en je te laten verbazen over de plaatsen die we kennen en waar we van houden. We hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van prestaties en anticiperen op de behoeften van onze gasten. Ons doel is om u een villa aan te bieden die aan uw verwachtingen voldoet en binnen budget is, zonder verborgen servicekosten of extra kosten.

1) Onze belofte
Door een villa te leveren met de kwaliteiten die u verwacht, is elke afbeelding en beschrijving op deze site authentiek. Waar wij rotsvast in geloven, is de eerlijke relatie met de gast; dit is een essentieel punt voor ons. We zijn ervan overtuigd dat u met onze hulp de villa vindt die bij u past. Het zal ons ook een genoegen zijn om u te helpen genieten van alle geneugten die de prachtige regio Puglia te bieden heeft. Onze belofte houdt niet op bij boekingsservice, maar we hebben een aantal extra diensten, zoals autoverhuur, excursies, en voor degenen die zich willen laten verwennen is er ook de chef-kok service op aanvraag voor de gasten met lokale specialiteiten bereid met de privacy in jouw villa.

2) Uw villa voor de best gegarandeerde prijs
Wij beheren zelf de beschikbaarheid van onze eigen accommodaties, dit betekent dat de prijzen die u op het scherm vindt u altijd worden bijgewerkt en de laagste vindbaar zijn op het web, dit is omdat wij hebben een directe relatie met de eigenaren en omdat er geen extra verborgen kosten zijn  die de kosten van omhoog brengen van uw vakantie.

3) Eenvoudige procedures, beveiligde online boeking
Onze website biedt een intuïtief online boekingssysteem dat heel eenvoudig en veilig is. Onze aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt, zodat we onze klanten elke dag bepaalde voordelen, speciale aanbiedingen of last-minute aanbiedingen kunnen aanbieden.

4) De reservering is in veilige handen
Onze ervaring in de sector (de villa's worden persoonlijk gekozen door een professional van het team), draagt ​​bij aan de exclusiviteit van de vakantie. Wij bieden de mogelijkheid om direct te boeken: u kunt uw vakantie boeken met een simpele klik, we adviseren onze klanten om de "Algemene huurvoorwaarden" te lezen. Mis deze fantastische kans niet om een ​​villa van Raro Villas te boeken.